Aman τo Μati mou

Μάτι που τα βλέπει όλα στην χώρα που ανθεί η φαιδρά Λαμπρακομπομπολαία

Η δικαίωση του Πολυτεχνείου και η τιμή του εισαγόμενου μπακαλιάρου Ισλανδίας

38 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο – επιτέλους – δικαιώθηκε!

– Ο Στρος Καν του Σοσιαλ-Αριστερού IMF (ΔΝΤ) πανηγυρίζει για τη «νίκη της αριστεράς» στην Ελλάδα. Του χρόνου μπορεί και να καταθέσει στεφάνι σύσσωμη η Τρόϊκα.

– Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες εκλέγονται με λιγότερους από όσους μάζευε ο Πατακός για να «γιορτάσουν» την εθνοσωτήριο 21η Απριλίου.

– Το Κολωνάκι, σαν πρώην καταπιεσμένη αδερφή, επιτέλους «βγήκε από την ντουλάπα»  και ψήφισε την μεγάλη του αγάπη: Το ΠΑΣΟΚ. Από τη «Βιβλιοθήκη» μέχρι το «DaCapo» και από το «Πρυτανείο» έως το «Jackson’s», και από του «Prada» έως του «Gucci», σε όλα τα μετερίζια της Αριστεράς ο κόσμος πανηγυρίζει για την εκλογή του σύντροφου Καμίνη.

– Ο σύντροφος Ψαριανός μπορεί πλέον να ανεβοκατεβαίνει ελεύθερα με τη – σοσιαλιστική – Φεράρι την Πατριάρχου Ιωακείμ χωρίς να φοβάται επεισόδια από κύκλους της «αντίδρασης» και της «πλουτοκρατίας».

– Και η μεγάλη μορφή του Πολυτεχνείου, η αγαπημένη μας Μαρία Δαμανάκη από τις Βρυξέλλες καθορίζει την τιμή του εισαγόμενου μπακαλιάρου Ισλανδίας και το πόσοι τόνοι γαύρου επιτρέπεται να αλιευθούν φέτος!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!!!

17 Νοεμβρίου, 2010 - Posted by | Γιωργάκης, Διάγγελμα, Ελλάδα, Κοινωνία, Παιδεία, Πολιτική, Συγκλονιστικές Ειδήσεις, Σούργελα | , , , , , , ,

2 Σχόλια »

  1. Νομίζω ότι είσαστε το καλύτερο μπλοκ.
    Καλή χρόνια να έχουμε γιατί αν δεν το καταλάβατε το 2010 τελείωσε και τα χειρότερα έρχονται !!

    Σχόλιο από Nikolas | 22 Νοεμβρίου, 2010

  2. Όπως πάντα. Λίγα λόγια και καλά

    Σχόλιο από dentalan | 17 Νοεμβρίου, 2010


Σχολιάστε