Aman τo Μati mou

Μάτι που τα βλέπει όλα στην χώρα που ανθεί η φαιδρά Λαμπρακομπομπολαία

Αριστερός: Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα

kakomoira

Κάποιος είπε κάποτε ότι «στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός.»

Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:

Ζητάει για τη νέα σεζόν 5.100.000 για 30 εκπομπές.

Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή.

Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το «ταλέντο» Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα «παράπλευρα έσοδα» όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για …..μόλις 7.000.000 ευρώ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

17 Μαΐου, 2009 - Posted by | Ελευθεροτυπία, Κοινωνία, Λαζόπουλος, ΜΜΕ, Πολιτισμός, Σούργελα, Media, USyriza | , ,

8 Σχόλια »

  1. πως αποκαλούσες κε λαζόπουλε τον Γιώργο Παπανδρεου?
    ο κανένας μήπως ????
    Τι ποσοστό πήρε ο κανένας???
    μήπως 10 μον. διαφορά ?????
    και ο καταληλότερός σου (η προτίμησή σου )????
    ΠΑΤΩΣΕΕΕ!! τι κριμα
    τώρα! θα ζητήσεις συγνώμη για την αγένειά σου ??
    ή μήπως το εγώ σου ειναι τοσο μεγάλο που θεωρεις
    οτι μπορεις να λες οτι θέλεις?

    Σχόλιο από lena | 4 Οκτωβρίου, 2009

  2. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ…..
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ Ή ΟΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ,,,,,
    ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΟΛΟΥΣ …

    ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΙΑΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ….ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ.

    ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ….. ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ.

    ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΣΜΟ…….ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.

    ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ……ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

    ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ…..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ………ΙΣΟΤΗΤΑ.

    ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ….. ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ……ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.,

    ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ…..ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΥΤΗ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΣΕ:
    ……………………………………….ΤΗΝ ΚΑΖΟΥΡΑ…..ΣΑΤΙΡΑ.

    ……………………………………ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…ΣΑΤΙΡΑ

    …………………………………………..ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ…. ΣΑΤΙΡΑ

    ……………………………………ΚΙ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ……ΜΑΚΑΚΕΣ.

    ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ…ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ…….

    …………………….ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΞΑΙΡΙ………………………………….

    Σχόλιο από ΑΠΟΛΛΩΝ | 20 Ιουλίου, 2009

  3. Αγαπητή Νανά. Πρώτον, δε νομίζω ότι η κριτική είναι \»μιζέρια\». Δεύτερον, όπως βλέπεις, το θέμα δεν είναι πόσα παίρνει ο εν λόγω. Άλλωστε, σε αυτή τη χώρα, \»Ανθούλες\» και χειροκροτητές του κάθε καραγκιόζη, υπήρχαν, υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν. Αυτό που κριτικάρεται είναι το γεγονός ότι με τόσα φράγκα κάνει \»αριστερή\» (και καλά) πολιτική, λαικίζει ασύστολα και το παίζει η \»φωνή\» των φτωχών, των ανέργων και των καταφρονεμένων. Και δεν είναι ο μόνος. Η – δήθεν – \»αριστερή\» άποψη στην Ελλάδα ανοίγει πόρτες και κάνει τις τσέπες να φουσκώνουν. Ο κάθε μαλάκας δηλώνει \»αριστερός\» (του Σύριζα και όχι φυσικά της Αλέκας, αυτή είναι πασέ – άσε που αν ποτέ έρθει μπορεί να κοινωνικοποιήσει τα σκάφη και τις βίλλες) και μπαίνει στο κύκλωμα. Γι αυτό και τα μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά του Παρατρίχα είναι στη Νέα Πεντέλη, το Ψυχικό και άλλες \»φτωχές\» περιοχές.

    Σχόλιο από amantomatimou | 17 Ιουνίου, 2009

  4. aman re paidia me auth th mizeria pia! KALA kanei kai ta pairnei o Lakis! Afou mporei? Kai propantos…afou ta bgazei dipla kai tripla?? Giati oxi, den to katalavainw! Les kai ta xynei, (opws oloi oi ypoloipoi aristeroi), alla zitaei na ton plirwnoun. Oxi, doulevei o anthrwpos! Kai doulevei kai sklira! Kai einai kai se ena epaggelma, opws oi athlites, pou exei imerominia lixis. Ara o,ti parei twra! Kai kaneis apo emas den xerei auta ta xrimata (AN kai efoson isxyoun vevaia ta posa pou akoume) ti ta kanei kai poion taizei.
    Egw pisteuw oti oloi mas tha thelame na eimastan sth thesi tou kai na eixame tin epityxia tou kai gi’auto zileuoume. Diladi ti tha eprepe na kanei? Na einai san tin Papariga? Kollimeni sto ’50?? E oxi nte…
    Twra tha mou peite eseis pio poly sxoliazete tin stasi tou kai oti enw to paizei aristeros exei dexia tsepi. E etsi einai oloi oi aristeroi pou sevontai ton eauto tous! Ki opws leei ki o Mimis Androulakis (pou gi’auto ton ediwxan apo tin aristera), o kalyteros tropos na xtypiseis to systima einai na eisai ek twn esw. Alla pououou ta ntougania oi aristeroi? Mono stin arnisi xeroun na einai kai na zitane 1400E vasiko mistho, me 13423453 argies to xrono kai alla 2425432 epidomata!!!
    Euxaristw gia to xwro ekfrasis.

    Σχόλιο από Nana | 16 Ιουνίου, 2009

  5. Η Λαζοπουλοπροπαγάνδα Καλά Κρατεί

    Ο Λαζόπουλος έλαβε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα από την κάλπη. Φυσικά δεν θέλησε να το κρατήσει για τον εαυτό του, αλλά αποφάσισε να το μοιραστεί μαζί μας στην χθεσινή του εκπομπή. Το μήνυμα αυτό ήταν ότι το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη πήρε καλά ποσοστά επειδή είχε μεγαλύτερη προβολή από κάθε άλλο κόμμα. Μάλιστα ο «Μεγάλος αυτός Έλληνας» ισχυρίστηκε πως όποιο κόμμα είχε τόση προβολή όσο το ΛΑΟΣ θα είχε τα ίδια ποσοστά.

    Καταρχάς οφείλω να αναρωτηθώ: Κατοικούμε στον ίδιο πλανήτη; Ποιος, έχοντας σώας τας φρένας, μπορεί να ισχυριστεί ότι το κόμμα με την μεγαλύτερη προβολή από την τηλεόραση ήταν το ΛΑΟΣ; Είχε λιγότερη προβολή ο ΣΥΡΙΖΑ μήπως; Ξεχνάμε πόσο συχνά ήταν θέμα συζήτησης ο ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ πριν λίγο καιρό; Ή μήπως είχαν λιγότερη διαφήμιση ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με τις δημοσκοπήσεις που έβγαιναν κάθε τρεις και λίγο και τους έδειχναν να έχουν αστρονομικά ποσοστά (πολύ μεγαλύτερα από αυτά που εν τέλει πήραν); Ή μήπως υπάρχει κανένας αρκετά παρανοϊκός που να ισχυριστεί ότι το ΛΑΟΣ και τα στελέχη του είχαν περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο από τα δύο μεγάλα κόμματα; Για το όνομα του Θεού, ειδικά το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν αφίσες έξω από τα περισσότερα εκλογικά κέντρα…

    Το άλλο, εξ ίσου ξεκαρδιστικό, ήταν ότι το σύστημα – πάντα κατά τον Λαζόπουλο – αποφάσισε να ανέβει σε ποσοστά ο Καρατζαφέρης. Ποιος είναι τόσο κουτός ώστε να πιστέψει μία τέτοια ανοησία; Δηλαδή μετά από τόσα χρόνια που τα ΜΜΕ ανεβοκατεβάζανε τον Καρατζαφέρη και το κόμμα του ακροαριστερό, ξαφνικά, χωρίς λόγο, αποφασίσανε να γίνει τέταρτο κόμμα; Τι άλλαξε δηλαδή μέσα σε λίγες ώρες; Πραγματικά πρέπει να είναι κανείς τελείως ανεγκέφαλος για να πεισθεί από ένα τέτοιο επιχείρημα. Τι ποσοστά έδιναν οι δημοσκοπήσεις του συστήματος «κύριε» Λαζόπουλε για τον ΛΑΟΣ και τι ποσοστά έδιναν στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πρόσφατα και στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ μέχρι και την ημέρα των Ευρωεκλογών; Αλλά τι να περιμένεις από έναν άνθρωπο ο οποίος προσπαθεί πάσει θυσία να επινοήσει μία οποιαδήποτε κατηγορία για ένα κόμμα που μισεί λόγω διαφοράς ιδεολογίας; Αυτό ασφαλώς είναι το μεγαλείο της ψυχής του «Μεγάλου αυτού Έλληνα».

    Ο «κύριος» Λαζόπουλος ερμηνεύει τα πράγματα κατά το δοκούν και αυτό θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Θα το πληρώσει διότι θα πάθει αυτό που παθαίνουν και τα ελληνικά κόμματα που δεν λαμβάνουν το πραγματικό μήνυμα και μένουν αμετανόητα, βλέπουν τα ποσοστά τους να πέφτουν. Τα προβλήματα του κόσμου συνεχώς αυξάνονται και συνεπώς ο κόσμος θα αντιδράει όλο και πιο έντονα. Ο λόγος που ανεβαίνει ο Καρατζαφέρης είναι ο ίδιος λόγος που θα πέφτει σιγά σιγά και ο Λαζόπουλος και ο λόγος αυτός είναι ότι ο Καρατζαφέρης είναι ο μόνος που θίγει θέματα τα οποία απασχολούν έντονα τον πολύ κόσμο. Ο Λαζόπουλος έχει τυφλωθεί τόσο από το μίσος του προς τον ΛΑΟΣ που του είναι αδύνατον να αντιληφθεί αυτήν την τόσο απλή αλήθεια.

    Όμως να μην αδικούμε και τον άνθρωπο, πώς θα μπορούσε να γνωρίζει τους λόγους για τους οποίους ανέβηκαν τα ποσοστά του Καρατζαφέρη ο «Μεγάλος Έλλην»; Πώς να καταλάβει πώς ζούμε εμείς, ο απλός κοσμάκης, από το γυάλινο – και πολυτελές – κάστρο του; Πού να γνωρίζει πόσο αφόρητη έχει γίνει σε κάποιες περιοχές η κατάσταση από την πισίνα του όπου απολαμβάνει τα ποτάκια του; Μήπως έχει χρειαστεί ποτέ του να πάρει το λεωφορείο τίγκα στους Πακιστανούς που βρωμάνε και δεν βλέπεις την ώρα να κατέβεις; Μήπως μπορεί να καταλάβει το αίσθημα του φόβου που καταλαμβάνει τον Έλληνα όταν είναι να περάσει μερικές περιοχές του κέντρου πεζός, ειδικά νύχτα; Πώς να το καταλάβει όταν ζει στην περιφραγμένη βίλα του σε κάποια ακριβή περιοχή και πάει μόνο σε καλές περιοχές με το (ή τα) τζίπ του;

    Ο «κύριος» Λαζόπουλος όσο πάει και ξεχνάει πώς είναι η ζωή του απλού ανθρώπου. Για αυτό ούτε θέλει ούτε μπορεί να ερμηνεύσει σωστά φαινόμενα όπως αυτό των Ευρωεκλογών. Και όσο περνάει ο καιρός και ανεβαίνουν τα ποσοστά του ΛΑΟΣ τόσο περισσότερο αποκαλύπτει το μίσος του και κατά συνέπεια την έλλειψη αντικειμενικότητας που τον διακρίνει. Ο θυμός και η απελπισία προκαλεί λάθη, και πώς να μην απελπιστεί ο άνθρωπος όταν βλέπει ότι όλη η προπαγάνδα που είχε κάνει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ τόσους μήνες πήγε στράφι. Ας πιει ξύδι, θα του περάσει.

    http://antisofistes.blogspot.com/2009/06/blog-post_4530.html

    Σχόλιο από Αλέξανδρος | 10 Ιουνίου, 2009

  6. σαλτα και γ&**^* ρε μ&%^$(# ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ με τα κωλοευρω σου ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ……….

    Σχόλιο από ΓΙΩΡΓΟΣ | 3 Ιουνίου, 2009

  7. ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ..

    Σχόλιο από ΛΑΚΗΣ ΧΑΖΟΠΟΥΛΟΣ | 30 Μαΐου, 2009

  8. Να σε διορθώσω…
    Αριστερός και Π$%#της .

    Σχόλιο από νον | 17 Μαΐου, 2009


Σχολιάστε