Aman τo Μati mou

Μάτι που τα βλέπει όλα στην χώρα που ανθεί η φαιδρά Λαμπρακομπομπολαία

Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ: «Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν κυβερνήσουμε»

Τρομερό! Αυτά που γράφει το AmanToMatiMou εδώ και πέντε χρόνια, τώρα τα μαρτυράνε και οι ίδιοι οι Συριζαίοι.

Ο Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ, Δημήτρη Βίτσα δηλώνει ότι αποχωρεί από το κόμμα αφού όπως σημειώνει είναι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας. Υπογραμμίζει δε ότι ο ίδιος τρέμει  στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι».


«Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα», προσθέτει και καταλήγει  επαναλαμβάνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».

Advertisements

Ιουνίου 12, 2012 - Posted by | ΣΥΡΙΖΑ, Σούργελα, Τσίπρας, USyriza | ,

6 Σχόλια »

 1. Χανιά και Ημαθία ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία
  Κάποιος κ. Χανιάς πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που προσχώρησε εσχάτως στον ΣΥΡΙΖΑ, θυμήθηκε λίγο πριν τις εκλογές του Ιουνίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου κατάφερε κι έγινε μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής, είναι επικίνδυνο κόμμα. (Μάλλον εννοεί σχηματισμός) Με αυτόν τον κύριο συμφωνεί πάντως ο λαός της Κορινθίας και ως υποψήφιο των εκλογών Μαΐου τον έβγαλε προτελευταίο. Αν είχε εκλεγεί αυτός βουλευτής ποιος ξέρει τι θα θυμόταν!…

  Ο Νίκος Χανιάς ομολογεί σε επιστολή του προς τον γραμματέα του Συνασπισμού ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία, καθώς, όπως γράφει, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ θα συμβεί το ίδιο με το αν εκείνος εκλεγεί βουλευτής στην Κορινθία: «…θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!»

  Πράγματι, διότι όπως ακόμα έγραψε, «Αν κυβερνήσουμε έστω και μια ώρα θα καταστρέψουμε την Ελλάδα». Προσπάθησε λοιπόν ως υποψήφιος να καταστρέψει την Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφερε, τα μάζεψε κι έφυγε. Θυμίζουμε είναι συνταξιούχος πυροσβέστης, πρώην συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ.

  Συμφωνούμε με τον κ. Χανιά για τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. μας έπεισε η πραγματικότητα: η Ελλάδα χρειάζεται ανθρωπιστική βοήθεια και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άσυλο, κατά το «Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα.»

  Κάποιοι σίγουρα θα λένε ότι το «Χανιάς» δημιουργεί κακούς συνειρμούς. Σωστό αυτό, διότι «Χανιάς-Χάνος-Χάνει». Άλλοι ίσως σκεφτούν ότι ο Χανιάς θα είχε καλύτερη εκλογική τύχη στα Χανιά. Λάθος αυτό γιατί κανένας δεν εκλέγεται με βάση το επίθετο καταγωγής που έχει ως επώνυμο. Π.χ. κανένας Κρητικός δεν εξελέγη στην Κρήτη και ο Αθηναίος Φλωρίνης δεν εξελέγη ποτέ ούτε στην Αθήνα ούτε στη Φλώρινα, αλλά στη Χαλκιδική.

  Τελευταία είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιος φίρμα με δημοσιότητα 48 ωρών. Φροντίζει γι’ αυτό η αγωνία της πρώτης θέσης.

  Σχόλιο από ΓΝΒ | Ιουνίου 12, 2012

 2. Αγαπητό Αμάν το μάτι μου, λέω κάτι πολύ απλό, δεν είναι δυνατόν να παγιδεύεσαι από άθλια υποκείμενα επειδή η θέση τους σου «κάνει». Αντιθέτως, έπρεπε να καταδικάσεις και να γελοιοποιήσεις τις μεθόδους που μετέρχονται τα πουλητάρια που διέλυσαν τη χώρα και επιχειρούν με δολιότητα και γκαιμπελίστικες πρακτικές να προκαλέσουν πλήγμα στον αντίπαλο. Ας έχεις τις θέσεις σου για τον ΣΥΡΙΖΑ, κράτα τες και πες τες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση καλύτερα θα τις υποστήριζες αν ξεμπρόστιαζες τον Χανιά που είναι ολοφάνερο πως …ενέδωσε σε …πιέσεις, παρά να τον χρησιμοποιείς ως απόδειξη των δικαίων σου και της ευθυκρισίας σου.
  Έβαλες να διαβάσουμε τι υποστηρίζει αυτό το άτομο και αρχίζει ως εξής «Είναι αισχρό και ανέντιμο…»
  Αισχρό και ανέντιμο… είναι ό,τι οι σκουληκιασμένοι εγκέφαλοι κατεβάζουν για να πετύχουν πάση θυσία το στόχο τους.
  Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

  Σχόλιο από Πέτρος Δ. | Ιουνίου 12, 2012

 3. Φίλε Πέτρο, μερικές διευκρινήσεις:
  1. Σου επαναλαμβάνω οτι δεν με απασχολεί το ποιόν του κάθε Χανιά.
  2. Δεν έκανα κανένα σχόλιο περί του προσώπου. Αναρτήθηκε απλώς η δήλωσή του και το πως συμπίπτει με αυτά που γράφουμε περί ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλά χρόνια (και όχι τώρα που έφτασε να διεκδικεί την εξουσία – αυτό είναι εύκολο).
  3. Όντας αναγνώστης του blog θα έχεις καταλάβει οτι δεν γράφουμε για να «προτείνουμε» κάτι συγκεκριμένο. Ο καθένας είναι άξιος της επιλογής του. Αν κάποιος ψάχνει προτάσεις, στις εκλογές κατεβαίνουν 25 κόμματα. Όλο και κάτι θα υπάρχει. Αν πάλι ψάχνει για ινστρουχτοράκια, δόξα το θεό το διαδίκτυο είναι γεμάτο από δαύτα. Αν περιμένει κάποιος να του προτείνουμε τί να ψηφίσει, έχασε.

  Αυτά.

  Σχόλιο από amantomatimou | Ιουνίου 12, 2012

 4. Περιμένω να διαβάσεις το άρθρο του Χανιά (28 Μαΐου) και μετά το σχόλιό σου.
  http://www.sfedona.gr/2012/05/28/%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%b1%cf%81-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%85-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b8%ce%bb%ce%b9%cf%88%ce%b5%cf%89%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%83-2/comment-page-1/#comment-13929
  Δεν σε αδικώ για πολλές ενστάσεις σου για τον ΣΥΡΙΖΑ -δώσε κι εσύ καθαρά την πρότασή σου- αλλά, άλλο αυτό, κι άλλο να μη βλέπουμε μπροστά μας. Ούτε τους αργυρώνητους ανανήψαντες πεμπτοφαλαγγίτες.

  Σχόλιο από Πέτρος Δ. | Ιουνίου 12, 2012

 5. Ώπα. Μήπως είδες πουθενά να αθωώνω τον (κάθε) Χανιά επειδή την τελευταία μέρα «είδε» οτι υπηρετούσε ένα κόμμα – κωμωδία;
  Το αντίθετο μάλιστα. Ανήκει και ο ίδιος στο συννοθύλευμα της πλάκας που ονομάζεται Σύριζα.
  Είναι ισάξια γελοίος με τους Στρατούληδες και τους Βούτσηδες.

  Σχόλιο από amantomatimou | Ιουνίου 12, 2012

 6. Είδηση : μόλις τώρα στο παρά πέντε αντελήφθη ο κ. Χανιάς την καταστροφή που θα επιπέσει στα κεφάλια μας, και μάλιστα… εντός της πρώτης ώρας διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ! Οι δε συνιστώσες… τι ανακάλυψα ο Χανιάς, να δείτε ! απαπαπαπα!
  Αμάν το μάτι μου, εντάξει για τον Τσίπρα μας τα έχεις πει, καταλάβαμε… για αυτόν τον Χανιά, αυτό είχες να πεις; Και το γελοίο του πράγματος, δεν το βλέπεις, εσύ που αυτά τα πιάνεις στον αέρα;
  Κάποιοι επενδύουν σε χάνιους και ψαρεύουν χάνους. Τουλάχιστον κόψ’ το εσύ, δεν σου ταιριάζει.

  Σχόλιο από Πέτρος Δ. | Ιουνίου 12, 2012


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: