Aman τo Μati mou

Μάτι που τα βλέπει όλα στην χώρα που ανθεί η φαιδρά Λαμπρακομπομπολαία

Πανικός στα φασιστοειδή παπαγαλάκια μπροστά στην κατάρρευση!!!

Τα σημερινά γεγονότα στην Θεσσαλονίκη και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας έχουν ήδη προκαλέσει άνευ προηγουμένου πανικό στα παπαγαλάκια και στα σάπια δεκανίκια του συστήματος. Καταλαβαίνουν ότι γκρεμίζεται με γοργούς ρυθμούς η έως σήμερα παραδεισένια βολεμένη ζωούλα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γνωστό φασιστόμουτρο Ριχάρδος Σωμερίτης*.

Άρον άρον ξεσηκώθηκε, χρονιάρα μέρα, για να ανεβάσει ένα – πανικόβλητο – κείμενο, που αλλού, στο Βήμα.

Στο αγωνιώδες άρθρο – μνημείο Χουντικής νοοτροπίας, το σημιτολάγνο παπαγαλάκι καλεί την αστυνομία, την ΕΥΠ και κάθε Ασφαλίτη να «περιληφθεί» των γεγονότων. (Πάλι καλά που δεν κάλεσε και την ΕΑΤ ΕΣΑ)

Σήμερα θυμήθηκε και την «προστασία του Συντάγματος» (αυτού του Συντάγματος που έχουν ξεσκίσει σαν κουρελόπανο τα αφεντικούλια του).

Απολαύστε τον Χουντικό αγιογράφο των δοσίλογων στο παραληρηματικό επιθανάτιο ρόγχο του συστήματος που πρεσβεύει εδώ.

*Για όσους δεν θυμούνται τί εστί Ριχάρδος Σωμερίτης, ας θυμίσουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο που είχε διορίσει ο Σημίτης ως πρόεδρο του ΕΣΡ, και που για χρόνια κυνηγούσε μετά μανίας να σταματήσει τις εκπομπές της αλησμόνητης Μαλβίνας Κάραλη (δείτε το γιατί στα video). Το απόλυτο φασισταριό!

28 Οκτωβρίου, 2011 - Posted by | Γιωργάκης, Δοσίλογοι, Ελλάδα, Λαμπρακιστάν, ΜΜΕ, ΠΑΣΟΚ, Σούργελα, Χούντα, Media | , , , ,

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε