Aman τo Μati mou

Μάτι που τα βλέπει όλα στην χώρα που ανθεί η φαιδρά Λαμπρακομπομπολαία

Πρωταγωνιστές

bucharest1.jpg
Advertisements

Απρίλιος 4, 2008 - Posted by | Γίγαντες της TV, Δημοσιογραφία, Θεοδωράκης, Λαμπρακιστάν, Μπομπολιστάν, ΠανUSοποίηση, Media, Mega | , , , ,

3 Σχόλια »

 1. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και προσθέτω: Γιατί αρκέστηκαν στην απειλή βέτο, το οποίο τα πληρωμένα ΜΜΕ παρουσίασαν σαν «σθεναρό βέτο»; Αν είχαμε βάλει βέτο, ουδείς θα μπορούσε να επανέλθει στο θέμα, χωρίς προγενέστερη άρση εκ μέρους μας.
  Μετά το δήθεν βέτο, τους παρακαλάμε γονυπετείς να επανέλθουν στο τραπέζι των συνομιλιών!! Με αντικείμενο τι; Την παραλλαγή του ονόματος Μακεδονία; Μάπα είναι το καρπούζι, διαφορετικά οι αντιδράσεις του Μπους δεν θα ήταν τόσο χαλαρές.

  Σχόλιο από Ανώνυμος | Απρίλιος 10, 2008

 2. Μήπως τελικά τους κάναμε τα μούτρα κρέας, μιά και σε κάθε περίπτωση το όνομα του κρατιδίου θα περιέχει την λέξη «Μακεδονία»;

  Κύριοι, στημένη κατάσταση είναι όλη η ιστορία.

  Λέτε πως οι πραγματικά κινούντες τα νήματα πίσω από τον αρχιηλίθιο καραγκιόζη Μπους ΔΕΝ εγνώριζαν ότι πρέπει πλαγίως να στηριχθεί και η Ελληνική πλευρά. μιά και η λέξη «Μακεδονία» είναι πλέον δεδομένο ότι θα συμπεριλαμβάνεται στο αποδεκτό από την Ελλάδα υποτίθεται νέο όνομα;

  Διαφορετικά, θα υπήρχε πλήρης εσωτερική πολιτική αποσταθεροποίηση, που ΙΣΩΣ οδηγούσε σε πραγματική αντίσταση της Ελλάδας ως προς το όνομα – δεν γνωρίζω από ποιόν, παλαιό ή νέο φορέα θα ξεκινούσε κάτι τέτοιο. κανείς ποτέ δεν ξέρει…

  Τώρα, ΚΑΙ το όνομα με την λέξη «Μακεδονία» θα περάσει, ΚΑΙ η κυβέρνηση Καραμανλή 151+1, βγαίνει ενισχυμένη…

  Και λέτε ότι ο Καραμανλής και ιδιαίτερα η Ντόρα χολοσκάνε ολημερίς πώς θα βρουν τον τρόπο να πουν ΟΧΙ στον Αμερικανό; Σκασίλα – ιδιαίτερα της Ντόρας – μεγάλη…

  Φίλοι, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

  Ζήτω μας…

  Σχόλιο από Takis | Απρίλιος 8, 2008

 3. Για όσους ενδιαφέρονται για το Μακεδονικό διαβάστε παρακάτω:
  Τσίπρας ο επικίνδυνος ΔΙΓΛΩΣΣΟΣ. Άλλα λέμε από μπρος και γι’άλλους δουλεύουμε από πίσω! Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ…ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τα ΣΚΟΠΙΑ ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! . Ο ΣΥΡΙΖΑ ο καλύτερος υπηρέτης των συμφερόντων του Μπους .Είπε ο Αλαβάνος στη Βουλή: «Η Μακεδονία=Τίτλος για Φέρετρο»!
  Εδώ μπορούν να ενημερωθούν οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ και μισθωτοί του Μπους…για τις σχέσεις των Σκοπιανών με τους φασίστες και τον Hitler!

  Ενημερωθείτε για το Μακεδονικό Ζήτημα από ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ… που ΔΕΝ τα παίρνουν από τον Σόρος κάτω από το τραπέζι! Δείτε ένα σύντομο αλλά περιεκτικό video YouTube εδώ!

  ΣΧΕΔΟΝ τα πάντα για το Σκοπιανό μπορείτε να τα βρείτε στο αρχείο του http://macedonia-greece.blogspot.com

  ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
  ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ σήμερα έχει να κάνει με ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφέροντα εταιριών που ελέγχονται από τα γεράκια της κυβέρνησης Μπους που βιάζεται να κλείσει τις συμφωνίες πριν την αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ

  Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις Ελλήνων της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ με συμμετοχή 40.000 διαδηλωτών για τη Μακεδονία μας…
  αποσιωπήθηκαν από ΟΛΑ τα ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ;;; Για να ΜΗΝ βάλουν ιδέες και στους Έλληνες και πάρουνε τους δρόμους!

  ΕΠΙΘΕΣΗ Σκοπιανών σε συνεργείο του MEGA CHANNEL, ξυλοδαρμός δημοσιογράφων και λιθοβολισμός της Ελληνικής Πρεσβείας 19/2/08 με την άφιξη Νίμιτς στην Αθήνα!

  Ένας από τους πρωθυπουργούς των Σκοπίων, ο Κίρο Γκλιγκόροφ δηλώνει στην TV ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και ΔΕΝ σχετίζονται με τον Αλέξανδρο. Ο τέως «ΥΠΕΡ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ» πρωθυπουργός των Σκοπίων δηλώνει ξαφνικά ότι είναι ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ κι ΟΧΙ Μακεδόνας, μετακομίζει στην Βουλγαρία και πλεόν πολιτεύεται εκεί.Διαβάστε αναλυτικά εδώγια να καταλάβετε με τι κωμικούς διαπραγματευόμαστε την ειρήνη στα Βαλκάνια.
  Θέλετε να μάθετε για τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια;
  Για τους 100.000 Ελληνόφωνους Βλάχους που απαριθμεί η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
  Με τις κλωτσιές τους διώχνουν από το Ελληνικό Προξενείο της FYROM! Ενώ οι Σκοπιανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ τις Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες.
  ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στη FYROM : Οι Σκοπιανοί μπαίνουν ΜΟΝΟ με ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ στα Αλβανικά Χωριά. Οι Σκοπιανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ κάθε συμμετοχή των Αλβανών στις διαπραγματεύσεις για το όνομα. Οι Σκοπιανοί σάπισαν στο ξύλο κάποιους Βουλγαρίζοντες που ΤΟΛΜΗΣΑΝ να καταθέσουν στεφάνι στην BUNEVA;;;

  ΒΒC και BRITANNICA φορείς προπαγάνδας υπέρ των ΣΚΟΠΙΩΝ!
  Στο ίδιο μοτίβο και η ENCARTA του Γκέιτς (!) από τον οποίον αγοράσαμε 70.000 (!!!) άδειες windows με 10% έκπτωση μόνο.Είναι και το άλλο 10% για τα ποσοστά των «σερβιτόρων».

  Θέλετε να μάθετε για τα δικαιώματα της Ελληνικής μειονότητας στα Σκόπια;
  Για τους 100.000 Ελληνόφωνους Βλάχους που απαριθμεί η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
  Με τις κλωτσιές τους διώχνουν από το Ελληνικό Προξενείο της FYROM! Οι Σκοπιανοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ τις Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες.

  Δημόσιος Υπάλληλος ο Παύλος Βοσκόπουλος ,Γεν.Γραμματέας του Ουρανίου Τόξου σταθερά καταγγέλει το Ελληνικό Κράτος-Εργοδότη του για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ !!! Διαβάστε σχετικά εδώ!

  Ποια σχέση έχει η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ , τα ΣΚΟΠΙΑ και τον Τζορτζ Σόρος;

  Για μερικές δεκαετίες το ΚΚΕ έδινε αγώνα για την ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ της Μακεδονίας και της Θράκης (!)
  παρόλο που στην Μακεδονία κατοικούσαν χιλιάδες Σλαβόφωνοι Έλληνες, Έλληνες Βλάχοι κι Έλληνες Αρβανίτες, Ελληνόφωνοι Έλληνες και τέλος πάνω από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
  Μπορεί κανείς να καταλάβει με ποια λογική μέχρι και κατά τον εμφύλιο, το ΚΚΕ ενεργούσε για την αυτονόμηση της Μακεδονίας και βοηθούσε τον ΤΙΤΟ να καταλάβει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ;;;
  Σήμερα η κα ΠΑΠΑΡΗΓΑ…γύρισε μία σημαντική σελίδα στην ιστορία του ΚΚΕ και στήριξε τις Ελληνικές Θέσεις κερδίζοντας της καρδιές των Μακεδόνων!

  Τι έγραψαν για τον Τζορτζ Σόρος τα INDYMEDIA της Αργεντινής;

  Γιατί συμπλέουν με τον Soros τα Ελληνικά Υπουργεία και συγχρηματοδοτούν φιλοσκοπιανά project;

  Ατελείωτες ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ διεκδικήσεις θα βρείτε εδώ! και
  οι ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ συνεχίζονται μέχρι και τις μέρες μας για όσους ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ!
  Ανάλογα με τις εξελίξεις … οι Σκοπιανοί μας έχουν ετοιμάσει σχετικό πακέτο εκδίκησης! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!

  Ψήφισμα ΚΕΡΑΥΝΟΣ γαι τα Σκόπια από τον OBAMA κι άλλους υποστηρικτές των Ελληνικών θέσεων

  Οι Σλαβόφωνοι Έλληνες πολέμησαν και το 1821 αλλά και στον Μακεδονικό Αγώνα κατά χιλιάδες.
  Σχετικές λίστες υπάρχουν εδώ !

  Γαλλική ΑΠΟΓΡΑΦΗ των σχολείων της Μακεδονίας επί Τουρκοκρατίας δείχνει μία πραγματική εικόνα της εποχής και θα την βρείτε εδώ!. Οι «Μακεδόνες Σκέτο» πάλι μας κρύφτηκαν!

  Τέλος σας προτείνω να δείτε το ντοκιμαντέρ ZEITGEIST Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το ντοκιμαντέρ ZEITGEIST εδώ! Θα καταλάβετε για ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κάποιοι ΔΗΘΕΝ Δημοκράτες!

  Σχόλιο από GreeK | Απρίλιος 6, 2008


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: